Животното в мен
надделява и
постепенно ме
обсебва.
Бягам от врага,
оглеждам се за
скривалище, ала
нямам убежище.
Цялото треперя
и настръхвам в
своя страх.
Погледа ми се
замрежва, ума
се замъглява …
Страх ме е, но
покажа ли го,
ще умра!
Стискай зъби,
бягай по-бързо…
или спри и се
обърни към врага.
Виж очите му и
забий любов в
сърцето му.
© София Русева Всички права запазени