Nov 29, 2006, 11:47 PM

СТРАХ 

  Poetry
545 0 1

Животното в мен

надделява и

постепенно ме

обсебва.

Бягам от врага,

оглеждам се за

скривалище, ала

нямам убежище.

Цялото треперя

и настръхвам в

своя страх.

Погледа ми се

замрежва, ума

се замъглява …

Страх ме е, но

покажа ли го,

ще умра!

Стискай зъби,

бягай по-бързо…

или спри и се

обърни към врага.

Виж очите му и

забий любов в

сърцето му.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??