24.09.2007 г., 9:49 ч.

Страх 

  Поезия
393 0 1
Стигнах до половината
на въжения мост,
той се клатеше,
исках да стигна до теб,
но се страхувах,
не знаех какво ме очаква
на другия бряг.
Направих още една крачка
напред, но мостът отново
зловещо се поклащаше,
обзе ме паника
и се върнах назад
на моя, до болка познат,
безопасен бряг,
успокоих се -
вече нямаше нищо страшно,
но не можах да се примиря,
че аз съм тук,
а ти от другата страна
и ме чакаш.
Наблюдавах те дълго
от безопасното място
и се надявах,
че ти ще дойдеш при мен.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??