8.12.2009 г., 9:58 ч.

Страх 

  Поезия
492 0 1

Животът, може би не е свършил,

може би започва от начало?

Ти си всичко, което съм търсил,

сърцето ми с твоето се е сляло.

 

Уви, боли ме и страхувам се,

белезите в сърцето ми стоят.

Дали с мене ти шегуваш се?

Дали отново ще ме наранят?

 

И тези стихове защо ги пиша,

когато няма да ги прочетеш?

Страхът от мене пò е силен,

затова е мъртво моето сърце.

© Гошко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??