7.01.2014 г., 23:36 ч.

Страх 

  Поезия » Любовна
929 0 0

Опитах да живея, не можах...

Опитах да се смея, не можах...

Опитах, да ти кажа всичко, не можах... изпитах страх...

В този кошмар се опитах и поживях, 

Не можах... Затова отивам си аз...

Щастлив бъди... Аз изпитах страх и не издържах...

Сетиш ли се някой ден, потърси ме, но там, където другите палят свещ.

Ти не го прави, а се усмихни и си спомни.

Ако не можеш, то тогава си иди и знай, че някъде там, в един друг свят, някой мисли и се моли за теб, защото изпита страх...

 

© Няма Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??