29.11.2009 г., 10:19 ч.

Страх ме е 

  Поезия » Любовна
966 0 22

Само казах: обичам дъха на лимон.
И ти изцеди в чая си толкова много -
цялата да замиришеш.

Само казах: обичам да ми е светло.
И очите ти грейнаха.

Страх ме е да кажа, че те обичам.
Ще ти поникнат крила
и ще хвръкнеш)))

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??