Само казах: обичам дъха на лимон.
И ти изцеди в чая си толкова много -
цялата да замиришеш.
Само казах: обичам да ми е светло.
И очите ти грейнаха.
Страх ме е да кажа, че те обичам.
Ще ти поникнат крила
и ще хвръкнеш)))
© Райчо Русев Todos los derechos reservados