27.03.2007 г., 18:27 ч.

Страх ме е  

  Поезия
575 0 2
Усещам, че с мене нещо става.
Не знам какво, но усещам липсата ти.
И всеки път, когато те няма,
обхваща ме страхът.

Страх ме е да се обвържа,
да бъда вечно твоя.
Страх ме е да обичам,
за да не ме нараниш.

Но защо ли всеки път
се връщам в твоите ласки?
Защо докосвам усните
и се правя на безчуствена?

Не искам никой, казвам ти аз,
а в същото време искам да изрека,
че искам само теб,
макар да не мога да те имам.

Времето разделя ни,
страхът ми голям е:
не искам да страдам,
шепнейки: "Обичам те!"

Защото знам -
ти пак ще си тръгнеш,
но този път може би след истината
никога няма да се завърнеш!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • останах без думи просто :Х
  • Стига бе! Само параноици ли има в тоя сайт? Всяко едно произведение, на което попадна, лъха на страх и болка. Други усещания нямате ли?
Предложения
: ??:??