15.09.2008 г., 7:35 ч.

Страх – Не-страх 

  Поезия » Любовна
1919 0 30
 

Страх - не-страх ще те обичам.

Дори и после да боли.

Не се бави! Срама събличай!

По кожа само остани

и силно притисни се в мене,

да вкуся дивната ти голота.

Недей загася! Нека гледат!

Очите любопитни през стъкла.

Да видят как света се ражда

от двама между четири стени.

Как гасиш телесната ми жажда

със свойте устни, длани и гърди.

 

Не се бави! Срама събличай!

С телата си нощта да осветим,

че без сърца, които се обичат

светът е просто немислим.

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??