25.06.2014 г., 21:35 ч.

Страхливци не обичам 

  Поезия » Любовна
563 0 3


Виж какво, момченце, престани,

не ми опъвай нервите жестоко!

От такива като мене се пази -

лесно е да паднеш от високото.

 

Подхлъзнеш ли се, бързо, дръж,

сърцето си, че ако аз го взема,

ще си само привидение на мъж,

загубил връзка със вселената.

 

Смелчага си, така ли? Ха, добре!

На толкова наивна ли приличам?

Дерзай тогава, драпай със ръце,

защото аз страхливци не обичам.

 

17.04.2014




© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??