21.01.2008 г., 10:32 ч.

Странна 

  Поезия » Източни форми
693 0 0

Пастелна светлина
като извор на безкрайната вселена
и пътищата много,
завещаващи блаженство,
съвършени.

Лунен сърп
като в люлка положени цветя
и съзерцание,
и любов без думи
във светлината - блещукащи зрънца.

Из тъмносините пердета
повита, странна, във пастел и във цветя,
тихо светлина във себе си прегърнала,
изпълнила се тя
във пълната Луна.

28.06.2007 г.

© Андромеда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??