31.08.2007 г., 21:33 ч.

Странна любов 

  Поезия
732 0 5
Странна любов

Как странно някои хора разбират,
чиста вяра,любов и копнеж?
Как на шега сякаш отвръщат
на мимолетния страстен палеж?

Те са двама!Безкрайно щастливи!
И Земята е цяла за тях!
Разделени обаче за малко,
любовта си превръщат във прах!

Тя с друг след него се вижда,
със друга се хваща и той!
Що за странни чувства са тези?
Що за странен душевен покой?

И отново те утре се срещат,
всеки с отговор вече готов,
знаят и двама,че другият лъже,
но кълнат се във вечна любов!


© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??