21.07.2023 г., 7:17 ч.  

Странница 

  Поезия
221 0 2

Ухая на билки и Божи тамян,
в душата водопад се изливам!
Копнееш и страх те е - знам,
да любиш една самодива!

Пред очите нов свят се издига,
в гърдите огън гори!
Гласът ми за теб - чучулига,
в духа ми - твойте мечти!

Странница съм цяла,
не попадам в никакви графи!
Ако тебе съм избрала,
прекръсти се и благодари!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??