Странници сме ние в "откровения"
ако не ни четът то защо тях да ги четеме!?
И защо да се хабиме щом не ще ни отразят...
Странници ,с очи отворени за словото,
словото на истински човек...
Докоснали се до перото на поета
да твориме суета...Да се въздигаме
от нищото!Като Феникса от пепелта.
Макар неотразени в "откровения"
Да продължиме със стиха.
Не се стахувам и ще продължа.
Не се предавам и ще се преборя.
Дори да бъда аз "поет"неразбран,
ще продължа,отново ще творя
И ще ставам все по силен
Защото словото е сила на стиха...
Силата да си поет с мечта.
Не се подаваите на той ми писа за това.
Не търсете одобрение за туй
че обичате да пишете и да споделяте слова.
Странници сме ние ,хора на похвали,
похвалиш ме,то и аз със слово ще те наградя!?
Похвално ли е ,или суета?
Дано ме одобрят...Не от слава
от човечност и от правдива.
Странници сме!?
© Ангел Всички права запазени