31.10.2021 г., 15:19 ч.  

Странник в нощта 

  Поезия » Любовна, Философска
224 0 1

                                

 

Вървим пак заедно двама в нощта,

аз и моята красива любима самота.

Хванали сме се отново ръка за ръка,

вървим а вълните галят нашите крака.

 

Ти си само моя, любима моя мила самота,

идваш и си отиваш когато дойде любовта.

Моя си, тиха и мила, отдавна ми се довери

и никога през живота ми не ми изневери.

 

Обичам да те гледам и да слушам твоята тишина,

ти ме успокояваш, а понякога навяваш тъга.

Любовта идва и си отива за жалост от мен,

но ти оставаш в празник и в ден обикновен.

 

Имаш ли Самота твоя приятелка НАДЕЖДА, жена

и ако имаш дали е тя красива, истинска с душа.

Ако е така доведи я при мен мила моля те сега,

може и да вземеш твоята красива сестра Любовта!

 

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??