Неузнаваема съм! Даже и за себе си...
И аз съм друга и светът край мене друг е...
Събудена... се търся и намирам се.
Различна съм! Свободна и безумна...
Неузнаваема, греховно дръзка,
руша с любов табута и забрани...
Единствено и само тебе искам
и целият ми свят във теб събран е....
Неузнаваема съм! Нямам страх от Бога...
Харесва ми да съм наивно луда,
напук на бремето и хората,
май любовта ме прави странно друга...
29.01.2013г.
© Сиси Всички права запазени