Jan 30, 2013, 9:00 AM

Странно друга 

  Poetry
585 0 9

 

Неузнаваема съм! Даже и за себе си...

И аз съм друга и светът край мене друг е...

Събудена... се търся и намирам се.

Различна съм! Свободна и безумна...

 

Неузнаваема, греховно дръзка,

руша с любов табута и забрани...

Единствено и само тебе искам

и целият ми свят във теб събран е....

 

Неузнаваема съм! Нямам страх от Бога...

Харесва ми да съм наивно луда,

напук на бремето и хората,

май любовта ме прави странно друга...

 

 

29.01.2013г.

 

 

 

 

 

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??