31.07.2020 г., 19:59 ч.

Страшен свят 

  Поезия » Друга
634 1 9

 

От небето капе слуз,
а земята е страдание,
грешно - кървава на вкус
и въздиша с отчаяние...

Градове в руини - гробници,
се разкапват от гангрена.
Скитат духове - поклонници 
във реалност победена...

Сън ли е, или действителност
в някои паралелен свят?
Няма място за чувствителност -
Мъртвите са мъртви... факт...

24.09.2015.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??