5.06.2007 г., 0:12 ч.

Страшна приказка 

  Поезия
547 0 3
 

Страшна приказка


На тиха улица, в квартал централен,

незнайно как спасена от шума,

сама, със котарака си охранен,

живееше си бабичка добра.


Добруваше до онзи ден случаен,

във който наркоманната тайфа

живота и отне, о миг кошмарен,

и пенсията скромна и прибра.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??