18.12.2007 г., 9:11 ч.

Страшно е... 

  Поезия » Друга
1190 0 17
 

Страшно е,

когато събираш костите

на умрелите си мечти,

за да съградиш

подобие на стих...

 

Страшно е,

когато искаш

да напишеш стих,

а той остава надълбоко

под леда на твоята безпомощност...

 

Страшно е,

когато искаш да посветиш

най-красивия си стих

на някого, който може би

те е забравил...

© Николета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??