19.02.2011 г., 14:22 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
1192 0 4

Кога ще бъдеш
    за мен готов,
да се потопим в
океана от любов?
Да съберем двете
        ни тела...
да сближим нашите
           сърца,
да слеем в едно
     своите души
и да осъществим
 грешните си мечти!

С горещи ръце да ме
       галиш...
да ме стискаш,
  без да ме жалиш!
Устните ми да
         захапваш,
с език кожата ми
      да обхождаш!
Властно ти да ме
             любиш
и животинското в мен
         да събудиш!
Ще впия зъби в твоите
            гърди!
Дори и да те
           заболи!
Ще дращя кожата ти с
    ноктите си опасни
и ще се предадем на
    бурните си страсти!

На сутринта ще стоиш
           до мен,
гледайки ме... от
прелестта ми изумен!
Ще обсипваш с ласки
      цялото ми тяло,
държейки го с ръце,
от любов премаляло...

© иреМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И това е хубаво. Браво.
  • бурни страсти!!!
  • За мен това е любов. По-скоро онази страст към определен човек, кагато нямаш търпение да разкъсаш дрехите му със зъби и нокти! И то не само секс, но и нещо повече от това. Може и да не съм права!?
  • Аз не гледам на любовта по този начин,но това, което си написала е страхотно!
Предложения
: ??:??