13.02.2010 г., 23:11 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
911 0 3

СТРАСТ

(Подарък за „Свети Валентин” - посветено)

 

Две ръце в едно!

Две души в едно!

В екстаза на нощта,

изпепеляващите

пламъци в очите

превърнаха се

в огнена стихия!

 

Безмълвен стон,

тиха страст.

Горещи устни

с чувствено дихание

 рисуват върху тялото -

 „Обичам те”

 

 14.02.2010г.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM

© Нели Бъзева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??