СТРАСТ
(Подарък за „Свети Валентин” - посветено)
Две ръце в едно!
Две души в едно!
В екстаза на нощта,
изпепеляващите
пламъци в очите
превърнаха се
в огнена стихия!
Безмълвен стон,
тиха страст.
Горещи устни
с чувствено дихание
рисуват върху тялото -
„Обичам те”
14.02.2010г.
© Нели Бъзева All rights reserved.