4.11.2007 г., 16:37 ч.

Страст 

  Поезия » Любовна
986 0 10
Нощ разлята
кадифено синя.
... ти си тук...
Загледани в догарящата свещ.
С чаши в ръце
недоизпита страст,
разлята жар по вените
горим в бягащите по телата
светлини.
В копнеж преплетени са пръстите.
Разтварят устните, жадуван
миг.
Като ненужна кожа
дрехите по пода свлечени
Аз съм стих.
Прочиташ ме,
с задъхани ръце.
Преливаш в мен
Горим...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??