26.03.2008 г., 20:16 ч.

Страст 

  Поезия » Еротична
905 0 6

 

                          СтРаСт


Капките страст удрят прозорците
и с желания нежни палят нощта.
Огън любовен гори във зениците,
разпалва  карамелените ни тела.

И леглото не е само легло - тъжно и мрачно,
а олтар е на Ерос, окичен със ябълков цвят.
Ръцете ни... и те не треперят вече прозрачно,
а като гълъби бели в коприна летят.

Очите ни... довчерашен студен тюркоаз,
днес прегръщат самодивските огньове,
огледално, казват, всичко, що е в нас,
и страстта среднощна ги зове, зове...

Устните ни от наслада се разливат
и къпят във целувки целите тела.
Звезди за нас сега се раждат и умират,
и с вопли топли будят хладната земя.

© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??