15.08.2007 г., 0:29 ч.

Страст 

  Поезия
783 0 6
Страст

Накарай ме да те желая,
в страстен огън да горя,
да стигнем заедно до рая
и да превърнем в нощ деня.

Накарай ме  да бъда твоя,
с влажни устни ме целувай.
Душата ти ще бъде моя,
под ритъма ми ти танцувай.

Вземи ме в плен на свойта власт,
ела в мен, ела в моя свят.
Накарай ме да изгоря от страст,
бъди ми повече от непознат.

© Ира Милова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??