20.10.2007 г., 11:24 ч.

Страст2 

  Поезия
461 0 2

Страстта ми е див звяр -
твоята - изригващ вулкан.
Време е за страстен пожар -
тук, на този диван.
Звярът реве,
дивото зове,
вулканът изригва,
страстта идва.
Време е за нещо
огнено, горещо.
Потопи се в лавата на страстта,
потопи се в сладостта на греха,
слей се с нощта
и забрави реалността!

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно...в поезиата няма правила и закончета!
  • Повърхностно...а поезията трябва да е дълбока и добре изразена!
Предложения
: ??:??