6.06.2014 г., 22:00 ч.

Страстен романс 

  Поезия » Любовна
610 0 0

Недовършена история.
А започната дали била е?
Обещания с лъжи отровени,
кой изрече ги, никой не знае.

Ти нищо не помниш,
ала помни моето сърце,
как за да се опомниш,
твоето окова се в лед.

Сега тя те прегръща
и целува те там,
където в мен спомена връща
за онзи страстен романс.

© Ивета Врескова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??