9.09.2022 г., 9:40 ч.

Страстен взрив 

  Поезия » Еротична
973 2 3

 

Гушни ме, нека тази нощ си моя,

и другата, и всяка предстояща,

и нека стоновете ти громят покоя,

и да събудят всички спящи...

 

Не ме интересува, щом те имам,

на Любовта ни нека да завиждат!

А аз отново в тебе ще се взирам

с очи, които никога не се насищат...

 

Горещо е, излишни дрехи падат,

с милувка правят изкушаващ, мек килим.

Последни мигове до сливането ни остават -

Готови сме... от страст да се взривим...

 

29.09.2021.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??