30.03.2019 г., 9:46 ч.

Страстната жена 

  Поезия » Любовна
284 0 0

        Страстната жена

 

 

Страстната жена, изгаря в страстта,

за нея желанието е част от Любовта!

Една жена,родена да бъде обичана,

да бъде любена, целувана и събличана!

 

Страстната жена,целува ме нежно сега,

и тялото ми тръпне, усеща я, желае я така,

сякаш е част от мен и моята душа,

едно сливане на чуства и две тела. 

 

Страстната жена е истинска Жена,

винаги знае какво иска и чуства тя.

Не се глези и преструва, не използва лъжа,

тя е чувствена, нежна  изпълнена с доброта!

 

Страстната жена лежи до мен с усмивка ,

усмивка появява се и на моята уста!

Телата тръпнещи в екстаз и наслада сега,

сърцата бият заедно, срещнали Любовта!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??