Страстната жена, изгаря в страстта,
за нея желанието е част от Любовта!
Една жена,родена да бъде обичана,
да бъде любена, целувана и събличана!
Страстната жена,целува ме нежно сега,
и тялото ми тръпне, усеща я, желае я така,
сякаш е част от мен и моята душа,
едно сливане на чуства и две тела.
Страстната жена е истинска Жена,
винаги знае какво иска и чуства тя.
Не се глези и преструва, не използва лъжа,
тя е чувствена, нежна изпълнена с доброта!
Страстната жена лежи до мен с усмивка ,
усмивка появява се и на моята уста!
Телата тръпнещи в екстаз и наслада сега,
сърцата бият заедно, срещнали Любовта!
© Валентин Миленов All rights reserved.