29.07.2018 г., 1:19 ч.

Страстни нощи 

  Поезия » Любовна
523 0 1

Застанах до прозореца снощи,

спомняйки си за ония бурни нощи.

Романтика, свещи и страст,

дадох ти над моето тяло власт.

Целуваше ме страстно ти,

а страстта ти тялото ми изпепели.

Събрали в едно телата и любовта си,

написахме имената си с кръвта си.

Без теб е празен всеки един ден и всеки час,

чувствам се аз като карта, откъсната от атлас.

Щом очите си затворя,

иде ми името ти нежно да изговоря,

и обятията си за тебе да разтворя.

И тая вечер до прозореца съм застанал,

и мислите ми за поредна вечер си обхванала.

© Борис Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Познати чувства...Това е добро начало, но предстои по-трудното: за да се изгради трайна , истинска любов, трябва търпение и взаимни компромиси...Успех!
Предложения
: ??:??