4.12.2007 г., 11:31 ч.

Страстно 

  Поезия » Еротична
1381 0 7
Страстно чувствата надигат глас,
с ритъма на нежните кинжали -
те сега са всичко между нас,
вихърът не иска да ни жали.

Този вихър храни сетивата,
щом и тялото за туй те моли,
а душа стаена е в душата
и не искам сляпо... други роли...

Ти бездумно, нежно ме събличаш.
Аз с очи... за тялото копнеещи...
Светлината в душата си обричаш,
двамата да бъдем като свещи.

Заедно горим във общо тяло,
с пламъка, сърцата ни що сгрява,
а пастелното във него се е разгоряло,
че страстта дори за миг не остарява...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??