Стреляли ловци по Зая.
Как са целили не зная,
и с какви сачми са били -
предно зъбче му строшили.
Тръгна Зайо да го прави,
че му трябват зъбки здрави.
Пилили са и лепили,
със коронка го покрили.
Сметката кога му предявили!...
- По-добре да бяха ме убили!
© Ангел Чортов Всички права запазени
Добро утро Ангар!