7.11.2009 г., 23:24 ч.

Стрийптизьор 

  Поезия
421 0 1

Стрийптизьор 

 

Тук няма никакви кулиси,

ни мизансцен, нито декор.

Пред вас застанал съм зависим –

един душевен стриптийзьор.

 

Ти, моя публика критична,

и съдия, и прокурор,

пред тебе само коленича –

един душевен стриптийзьор.

 

Пред теб заставам на колене,

отправям ти запитващ взор:

дали повярва ти във мене –

един душевен стриптийзьор.

Живодар Душков

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Една от най-силните ви творби!
    Пред нас, пред студентите, вие винаги бяхте себе си...Защо му е на някого маска,за да отдаде сърцето си на нещо,което обича...
Предложения
: ??:??