17.05.2007 г., 10:21 ч.

Струна и перце 

  Поезия
511 0 3
Аз съм перце,
понесено от вятъра на страданието,
аз нямам собствено телце,
бих искал да има - за да галя твоето.
Ти си струна,
пееща без глас,
истинска фортуна,
единствена ми страст.
Ние сме струна и перо,
нужни са ръце, за да засвиря,
нужно е око, за да те видя,
без уши
няма да чуя твоите музикални ноти и искри,
но със сърце
ще те чувствам винаги в моите ръце!!!

© Веселин В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??