10.08.2023 г., 10:46 ч.

Струна от обич 

  Поезия » Свободен стих
176 0 0

Струна от вятър.

Разсеяни мисли.

Далечен повей.

Размазано червило.

 Облачни честоти.

Прозрачни дихания.

Обич от обич. 
Една сълза на пълно откровение... 
Познато рамо и...

крехък миг от отвеяни ноти.
Птица разнася любовта. 
Природа и разум,

емоция и смеещо ветрило....
Тук съм... 

© Ана Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??