21.08.2010 г., 9:07 ч.

Струваш ли си? 

  Поезия » Любовна
1034 0 11

Ще те намеря!
С очите на скитница,
в неравната плът на въздишките.
Във топлата пазва на житница.
И в облата болка от пришките.

Ще търся!
И пушек ще вдигат краката ми
от всички подметки износени.
Ще сложи диоптър от чакане
сърцето, от дългото просене.

Изтръпна ми вярата, чуваш ли?!
Подбих си очите от взиране!
И питам се вече - а струваш ли
толкова трудно намиране?!

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??