23.09.2011 г., 12:26 ч.

Студената ти нежност 

  Поезия » Еротична
1195 0 1

 Твоята студена нежност ме привлича,
 и начина, по който грубо с мене се държиш,
 но всеки поглед мой те разсъблича,
 можеш ли и този път да устоиш?

 

 Колкото и да те гледам в очите,
 мога само перверзните ти мисли да чета,
 как здраво хванал си ме за косите
 и двама допираме тела...

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??