13.04.2010 г., 8:45 ч.

Студено 

  Поезия » Друга
477 0 5

Накъсано гориш срещу камината.
Тихо съзерцавам твоя пламък.
Студено ми е - сигурно от зимата.
А може и да съм направена от камък.

Разпръсваш пламъците. В стаята просветва.
Сега съм цялата в огън, но ръцете ми зъзнат.
Загубих си чувствата, въпреки клетвата
за вечна любов... И сега ще замръзна.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??