Студено
Ли ти е когато нямаш
И когато вкъщи си седиш сама
През океана ако можеше
Да ме погледнеш
И да ме почувстваш
И спомените ти да са
Сега
...
...
...
Тъпани
И тихичко акустика дрънчи
Вълните са като сатен
А луната е като приспивна
Песен
И ти не можеш да излуваш
Но ти е добре
И в онзи свят в който избра да не избягаш
Е светло
Защото нощите от другата страна са дни
Днес
Първият сняг докосна лицето ми
И аз се усмихнах
Целунах
Земята днес
И земята ме целуна
И плитко като ново чувство
Мястото ми ме чака
Ще ме изпратят с
Тъпани
...
...
...
Студено
Ли ти е когато имаш
Когато с някого си се заключила отвън
Ако можеше да ме почувстваш
И да ме погледнеш
През спомените си сега
През колко океана щеше да преплуваш
За да ме спасиш от другата страна
17.11.2008
© Десислав Илиев Всички права запазени