18 нояб. 2008 г., 09:28

Студено 

  Поэзия
465 0 3

Студено

Ли ти е когато нямаш

И когато вкъщи си седиш сама

През океана ако можеше

Да ме погледнеш

И да ме почувстваш

И спомените ти да са

Сега

 

...

...

...

Тъпани

И тихичко акустика дрънчи

Вълните са като сатен

А луната е като приспивна

Песен

И ти не можеш да излуваш

Но ти е добре

И в онзи свят в който избра да не избягаш

Е светло

Защото нощите от другата страна са дни

 

 

Днес

Първият сняг докосна лицето ми

И аз се усмихнах

 

Целунах

Земята днес

И земята ме целуна

И плитко като ново чувство

Мястото ми ме чака

 

Ще ме изпратят с

Тъпани

...

...

...

 

Студено

Ли ти е когато имаш

Когато с някого си се заключила отвън

Ако можеше да ме почувстваш

И да ме погледнеш

През спомените си сега

През колко океана щеше да преплуваш

 

За да ме спасиш от другата страна

 

17.11.2008

© Десислав Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много ми хареса...много...
  • През всичките...

    Жестокооо!
  • "Студено

    Ли ти е когато имаш

    Когато с някого си се заключила отвън

    Ако можеше да ме почувстваш

    И да ме погледнеш

    През спомените си сега

    През колко океана щеше да преплуваш



    За да ме спасиш от другата страна"

    Само цитирам, защото е страхотно.Много ми харесва.

Предложения
: ??:??