2.03.2018 г., 1:03 ч.

Студено е 

  Поезия
733 2 3

Навън студено е.

Понякога и вътре...

Недей прегръща с ледени ръце,

едва го стоплих, ще замръзне...

крехко е влюбчивото сърце.

Снежни човеци не му обещавай

или нарисувани сърца в снега.

То ги запомня и ще ги очаква,

наивно е... не е ли това любовта?!

Недей целува със студени устни,

ако мислите ти топли не са.

Не влизай, ако после ще тръгваш

минувачите топлят, но не с душа.

Навън студено е.

Понякога и отвътре...

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??