Между тръните си мойто цвете
и със музата сте ми и двете
най- голямото за мен богатство
във огнището на мойто царство.
И дори във времето сънливо
в чувствата и страстите- ронливо,
ти си ми светулчицата в мрака...
Стълб си ти във къщата на брака!
© Никола Апостолов Всички права запазени
се радвам, че харесвате! Желая ви здраве и
вдъхновение!