Jul 13, 2016, 9:05 AM

Стълб в къщата на брака 

  Poetry » Love
370 1 10

Между тръните си мойто цвете

и със музата сте ми и двете

най- голямото за мен богатство

във огнището на мойто царство.

 

И дори във времето сънливо

в чувствата и страстите- ронливо,

ти си ми светулчицата в мрака...

Стълб си ти във къщата на брака!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??