15.04.2009 г., 11:14 ч.

Стълбището 

  Поезия
772 0 2

Спираш се поглеждаш нагоре

Стълбите са много но знаеш

Трябва да ги изкачиш

Ето на път си да се родиш

Изкачи първото стъпало

Започваш да дишаш да виждаш

Постепенно изкачваш стълбите една по една

Научаваш се на много неща

Но ето вече почти изкачил си всички стълби

Само една остава... Обръщаш се назад

Поглеждаш надолу гледаш целия си живот

Усмихваш се и казваш

„Изморих се, стига толкова!”

И изминаваш последната стълба

И си мислиш за живота

Последна стълба последен дъх

Това е краят на живота

© Йони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вчера дядо изкачи последното 82-ро стъпало ...
    Почивай в мир дядо, вече си свободен ;(
  • Натъжи ме!Не искам да изкачвам последната стълба!
Предложения
: ??:??