Червило, грим, прическа и тъмни очила –
тресе ме модна треска, ах, тази суета!
Да съм екстравагантна, това ми е мечтата,
да мога винаги красива да изглеждам!
Какво от туй, че пленница съм аз на суетата
и все към огледалото поглеждам?
Чуя ли за шопинг, полудявам
и скача в мен адреналина!
В Мола с часове се застоявам
а после се прибирам с лимузина.
Обичам модата и имам собствен стил –
такава съм, от малка съм кокетна!
Излъчвам чар и сексапил –
каква жена ще съм, ако не съм суетна?!
© Надя Уорендър Всички права запазени