Oct 8, 2011, 4:35 PM

Суета 

  Poetry » Other
412 0 2

 

Червило, грим, прическа и тъмни очила –

тресе ме модна треска, ах, тази суета!

Да съм екстравагантна, това ми е мечтата,

да мога винаги красива да изглеждам!

Какво от туй, че пленница съм аз на суетата

и все към огледалото поглеждам?

Чуя ли за шопинг, полудявам

и скача в мен адреналина!

В Мола с часове се застоявам

а после се прибирам с лимузина.

Обичам модата и имам собствен стил –

такава съм, от малка съм кокетна!

Излъчвам чар и сексапил –

каква жена ще съм, ако не съм суетна?!

 

© Надя Уорендър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??