20.01.2010 г., 0:47 ч.

Супа, скука, суша 

  Поезия » Пародии
939 0 13

Супа, скука, суша.
Ваза. Чаша бира.
Глупава цигара пуша :)
“Тази... и ги спирам!”




© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??