Jan 20, 2010, 12:47 AM

Супа, скука, суша 

  Poetry » Parody
947 0 13

Супа, скука, суша.
Ваза. Чаша бира.
Глупава цигара пуша :)
“Тази... и ги спирам!”




© Ема Венева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??